Tamara & Klemen – tretja velika televizijska poroka


Tamara Kolarič in Klemen Bračko na tretji veliki televizijski poroki v organizaciji oddaje Dobro jutro RTV Slovenija.

Televizijska poroka je vedno nekaj posebnega – ekipa RTV-jevcev, sponzorji, lokacija, scenarij … Pa vendar – televizija gor ali dol – vsaka poroka je najprej odslikava poročnega para. Že tretje leto sem bil poročni fotograf na veliki televizijski poroki in zato sem vedel, da bo dan dolg in naporen (zopet je šlo za izenačenje enega tistih rekordov – nepretrganih 19 ur fotografiranja s tal in iz zraka). Tamara in Klemen sta naredila dan poseben. Od časa do časa sem imel občutek, da jima je povsem uspelo odmisliti televizijske kamere, da ju vodenje njunjih korakov in urejanje časa sploh ni vrglo iz tira. Sama sta si ustvarila svoj lasten svet v njuni povezanosti in iz oči jima je žarela sreča – izražala sta jo z iskrenimi pogledi, toplimi dotiki rok, dolgimi objemi in poljubi.

V nedeljsko jutro dan po poroki sem se zbudil s trdimi nogami (očitno te za takšne podvige niti kilometri teka ne pripravijo v celoti 🙂 ) pa vendar z radostjo v sebi, da sem bil lahko del tega vajinega dne, Tamara in Klemen!

Pa uživajte ob ogledu poročne foto zgodbe vsaj toliko, kot sem sam med njenim ustvarjanjem!

Slideshow


Za kakovosten ogled filma priporočam “Full screen” način (ikona spodaj desno), “HD način” (HD: ON) in seveda zvočnike ali slušalke.


Galerija / Gallery


Janez Kotar Photography

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top
f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o