Poroka v maskah

Zgodila se je – Poroka v maskah in perju – in to na prvo februarsko in deževno soboto. Ampak vreme nikogar ni motilo – dan poln vedrine, razposajeni svatje ter ničkoliko zanimivih pripetljajev smo Nino in Vita pripeljali do usodnega da. Fajn je bilo – zdaj ko je že vse za nami, bi še kar enkrat ponovil vse skupaj 🙂

Poročni slideshow / Wedding Slideshow


Za kakovosten ogled filma priporočam “Full screen” način (ikona spodaj desno), “HD način” (HD: ON) in seveda zvočnike ali slušalke.
glasba: All Around The World (Beverly Staunton), Ti si moja ljubezen (Trio Kranjc), Love Enduring (Jeff Wetherell), Believe (Windsor Drive)

Priprave na poroko

Zgodbo vseh priprav od samega začetka si pa poglejte tukaj:

Janez Kotar – poročni fotograf

Smo šli kar na en sprehod, da nam ni bilo potrebno sestankovati za mizo – pa največkrat se več zmeniš takrat,Poglej celoten prispevek / View full post »

Fotovideostoritve – poročni video

Ena redkih stvari, ki ostane še vrsto let, ki ohrani trenutke, vedno znova obudi čustva tistega trenutka je poročniPoglej celoten prispevek / View full post »

Storija inženiring – organizacija poroke

Še tisto, kar povezuje celotne priprave na poroko in poročni dan: organizatorka Petra Starbek. Nekaj skrivnosti potekaPoglej celoten prispevek / View full post »

Magic baloni – pustne maske

Pa smo ravno pri tem, zaradi česar bo ta poroka poroka v maskah – pri pustnih maskah. Prav vsak svat bo dobilPoglej celoten prispevek / View full post »

Anja Farčnik – poročni make-up

Na poročni dan bo za make-up neveste poskrbela Anja Farčnik – seveda pri tako pomembni stvari ne gre brezPoglej celoten prispevek / View full post »

Plesno mesto – priprave na otvoritveni ples

Trenutek poročnega večera, ko so vse oči uprte v ženina in nevesto je nedvomno otvoritveni ples. Me prav zanima, kdoPoglej celoten prispevek / View full post »

Trio Kranjc – glasba na poročni zabavi

Nobena poroka ne mine brez glasbe – vem, da bodo nad Triom Kranjc, ki zares ni trio ampak kvarter, zelo pozitivnoPoglej celoten prispevek / View full post »

Žarko Ognjenović – poročna prstana

Človek bi težko rekel, da je laboratorij za nakit Žarka Ognjenovića običajna zlatarna – je še vse kajPoglej celoten prispevek / View full post »

Slaščičarna Lolita – poročna torta

Še ena od prav posebnih stvari, ki nas čakajo na poroki – poročna torta. Hmm – pa čisto na koncu dnevaPoglej celoten prispevek / View full post »

Nakit Oliver Weber

Tole smo pa brez ženina izbrali. Da vidimo, kaj si je zaželela, bomo pa morali do poroke počakati. Vabljeni k ogleduPoglej celoten prispevek / View full post »

Cvetličarna Omers – poročni šopek in cvetje

Seveda bo poročni šopek nekaj posebnega. V cvetličarni pa bodo še poskrbeli, da bo cvetlična dekoracija skladna sPoglej celoten prispevek / View full post »

Lasek – frizerski salon – frizura mladoporočencev

Poskusni poročni frizuri še prideta na vrsto v prihodnjih dneh – pa vseeno mojstricam njihovega oblikovanja niPoglej celoten prispevek / View full post »

Il’Tesoro – kozmetični salon – razvajanje in urejanje

Razvajanje v kometičnem salonu Il’Tesoro še pride na vrsto – smo pa v koledarčke zapisali, kako najboljePoglej celoten prispevek / View full post »

Poročni salon Krinolina – izbor oblek

Za marsikoga je verjetno eden najbolj čarobnih trenutkov priprav na poroko prav izbira nevestine obleke. V poročnemPoglej celoten prispevek / View full post »

Tinashe – poročne tiskovine

Vse papirnato bo nekaj posebnega – za to bo poskrbela Tinashe s svojo umetniško žilico, ki jo uspešnoPoglej celoten prispevek / View full post »

Penzion Kračun – izbor poročnega menija

Saj nihče ne dvomi, da bomo v Penzionu Kračun na poročni dan dobro jedli. Pa vendar nam je za piko na i pri izboruPoglej celoten prispevek / View full post »

Poročni seminar 2012

Bodoči mladoporočenci so nestrpno pričakovali soboto, 15. 12., dan, ko je potekal izbor finalistov za Gratis poroko.Poglej celoten prispevek / View full post »

Poročna galerija / Wedding Gallery

Janez Kotar Photography

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top
f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o