Category Archives: poročna fotografija / wedding photography

Karin & Urban – televizijska poroka

Zaobljuba med zidovi večnosti V tihi dolini sv. Janeza Krstnika se je nekega sončnega popoldneva v večnost zapisalaPoglej celoten prispevek / View full post »

Ana & Peter – televizijska poroka

Poroka med valovi in v družbi galebov Le kaj je bolj romantičnega kot zaobljuba ljubezni na obali? Ko med valovanjemPoglej celoten prispevek / View full post »

Nina in Primož – televizijska poroka

Fotografiranje televizijske poroke je vedno prav posebno doživetje. Številna ekipa, kamere, luči in seveda mladoporoPoglej celoten prispevek / View full post »

Tamara & Klemen – tretja velika televizijska poroka

Tamara Kolarič in Klemen Bračko na tretji veliki televizijski poroki v organizaciji oddaje Dobro jutro RTV Slovenija.Poglej celoten prispevek / View full post »

Suzana & Danilo – velika televizijska poroka

Suzana Olić in Danilo Tanšek na veliki televizijski poroki v organizaciji oddaje Dobro jutro RTV Slovenija. Dan polnPoglej celoten prispevek / View full post »

Poroka v maskah

Zgodila se je – Poroka v maskah in perju – in to na prvo februarsko in deževno soboto. Ampak vreme nikogarPoglej celoten prispevek / View full post »

Televizijska poroka – Television Wedding

V soboto smo z ekipo RTV Slovenija soustvarili prvo televizijsko poroko, ki se je odvijala v Thermani Laško. SimpatičPoglej celoten prispevek / View full post »

Nevesta – poročna fotografija / Bride – Wedding Photography

Mesta, države in celine v poročni obleki – fotografije iz Benetk, Kanarskih otokov, Maroka, Egipta, Hrvaške inPoglej celoten prispevek / View full post »

Sprehod ob reki – predporočna fotografija

Dobili smo se na toplo junijsko popoldne in jo v sproščenem sprehodu mahnili navzdol ob reki Ljubljanici. Takole srediPoglej celoten prispevek / View full post »

Med kapljicami – poročna fotografija / Wedding Photography

Pomladna vremensko spremenljiva sobota na Dolenjskem ter pa seveda nevesta Andreja in ženin Gregor. Ravno pravšnji danPoglej celoten prispevek / View full post »

Nina & Luka – poročna fotografija / Wedding Photography

Prav posebna poročna zgodba Nine in Luka v spremstvu Gasilske brigade Ljubljana. One special photo wedding story ofPoglej celoten prispevek / View full post »

f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o