Poročna fotografija – Wedding Photography

“Poročne fotografije se poročni fotograf Janez Kotar loteva z veliko mero estetskega občutka ter obilo izkušenj s področja poročne fotografije in tudi drugih fotografskih zvrsti (sodobna reportažna fotografija, portretna fotografija,…). Njegovo delo poleg vrhunskih fotografskih izdelkov ter sodobnega in kreativnega sloga odlikuje tudi spontan, topel in odprt odnos s poročnim parom in svati.”

Poročna fotografija mi pomeni mnogo več kot zgolj lepe fotografije, slikovita poročna fotografska zgodba, navdušujoč slideshow, unikatno oblikovana in profesionalno izdelana poročna foto knjiga… Poročna fotografija je oseben odnos poročnega fotografa in mladoporočencev, stik vseh spominov in izkušenj preteklosti z današnjim trenutkom za trajne spomine bodočih časov.

Pišite mi za ponudbo
in skupaj bomo fotografsko zgodbo vajinega poročnega dne popeljali daleč preko vajinih pričakovanj.
Sodelovanje pri pripravah vajinega poročnega dne, sooblikovanje zasnove poročne fotografske zgodbe, predporočno fotografiranje, poročno fotografiranje, obdelava fotografij, izdelava slideshowa in foto knjige – vse to že zveni tako obrabljeno.
A vendar razlika je – v odprtosti, sproščenosti, kreativnosti, prilagoljivosti, svežini,… Prepoznala jo bosta tako v odnosu kot tudi končnih izdelkih. In nenazanje – vrednosti izdelkov za vaš vložek bo več kot privlačna.

info@janezkotar.com
040 292 909

 

Poročne zgodbe – Wedding Stories

Nina in Primož – televizijska poroka

Fotografiranje televizijske poroke je vedno prav posebno doživetje. Številna ekipa, kamere, luči in seveda mladoporoPoglej celoten prispevek / View full post »

Tamara & Klemen – tretja velika televizijska poroka

Tamara Kolarič in Klemen Bračko na tretji veliki televizijski poroki v organizaciji oddaje Dobro jutro RTV Slovenija.Poglej celoten prispevek / View full post »

Suzana & Danilo – velika televizijska poroka

Suzana Olić in Danilo Tanšek na veliki televizijski poroki v organizaciji oddaje Dobro jutro RTV Slovenija. Dan polnPoglej celoten prispevek / View full post »

Poroka v maskah

Zgodila se je – Poroka v maskah in perju – in to na prvo februarsko in deževno soboto. Ampak vreme nikogarPoglej celoten prispevek / View full post »

Televizijska poroka – Television Wedding

V soboto smo z ekipo RTV Slovenija soustvarili prvo televizijsko poroko, ki se je odvijala v Thermani Laško. SimpatičPoglej celoten prispevek / View full post »

Nevesta – poročna fotografija / Bride – Wedding Photography

Mesta, države in celine v poročni obleki – fotografije iz Benetk, Kanarskih otokov, Maroka, Egipta, Hrvaške inPoglej celoten prispevek / View full post »

Med kapljicami – poročna fotografija / Wedding Photography

Pomladna vremensko spremenljiva sobota na Dolenjskem ter pa seveda nevesta Andreja in ženin Gregor. Ravno pravšnji danPoglej celoten prispevek / View full post »

Nina & Luka – poročna fotografija / Wedding Photography

Prav posebna poročna zgodba Nine in Luka v spremstvu Gasilske brigade Ljubljana. One special photo wedding story ofPoglej celoten prispevek / View full post »

f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o