Družinska fotografija / Family Photography


Čas vse prehitro beži mimo nas, pomembni dogodki pa največkrat ostajajo zgolj v naših spominih. Žal se svoje družine, bližnjih in minljivosti časa zavemo šele takrat, ko otroci odrastejo in gredo od doma.
Naj bo pričakovanje novega člana družine, veseli dogodek, obletnica – vse je lahko prava priložnost da s profesionalno fotografijo oz. fotografsko zgodbo zapišete trenutke v večnost.

Dobre družinske fotografije lahko krasijo stene vaših domov, polnijo družinske albume, foto knjige in ustvarjajo čarobne video slideshow-e, ter so tudi posebno neminljivo darilo za vaše prijatelje in sorodnike.

Rezervirajte si svoj fotografski termin v studiju, pri vas doma ali v naravi in skupaj bomo ustvarili nepozabno fotografsko zgodbo.

FOTOGRAFIRANJE OTROK

Fotografiranje vašega otroka poteka sproščeno in igrivo saj le tako fotografska zgodba odraža pristna otrokova čustva, celotno fotografiranje pa je zanj povsem nenaporna in pozitivna izkušnja.

Hiter razvoj otroka daje obilo priložnosti za fotografiranje že v prvem letu življenja in kasneje. Priložnosti za fotografiranje dojenčka pa so že od njegovih prvih dni naprej.

Fotografiraje otrok vedno poteka v prisotnosti in interakciji s starši, lahko pa tudi z ostalimi brati in sestrami.

Poglejte si še FOTOGRAFSKE ZGODBE OTROK IN DOJENČKOV.FOTOGRAFIRANJE DRUŽIN

Obletnice, praznovanja, rojstvo novega člana družine ali pa le želja po kakovostni družinski fotografiji so idealne priložnosti za nastanek vaše družinske fotografske zgodbe.

Poleg sporočilno bogatih skupnih fotografij, so del fotografske zgodbe tudi skupinski in posamični portreti družinskih članov.

Poglejte si še FOTOGRAFSKE ZGODBE DRUŽIN.

FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC

Nosečnost je prav posebno obdobje v življenju vsake ženske. Na to obdobje veselega pričakovanja vas lahko spominjajo tudi čutne fotografije bodisi vas samih ali pa skupaj z vašim partnerjem in ostalimi otroki.

Najprimernejši termin za fotografiraje je med 34. in 36. tednom nosečnosti, ko je trebušček že dovolj velik in lepo oblikovan. Fotografiranje lahko poteka v studiju, na vašem domu ali pa nekje zunaj. Na izbiro imate vse sloge fotografij vaše nosečniške zgodbe – od bolj čutnih pa do pripovednih.

Poglejte si še FOTOGRAFSKE ZGODBE NOSEČNIC.

f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o