Nina in Primož – televizijska poroka


Fotografiranje televizijske poroke je vedno prav posebno doživetje. Številna ekipa, kamere, luči in seveda mladoporočenca. Organizacija nedvomno igra tukaj ključno vlogo in vse mora biti ob pravem času na pravem mestu. Že četrto leto zapored sem bil v vlogi poročnega fotografa televizijske poroke in vsakič znova je to tudi poseben izziv, saj mora biti prisotna sinergija vseh udeležencev.

Letošnjo fotozgodbo smo pripravili skupaj s prijetnima mladoporočencema Nino in Primožem in priznati moram, da je bila ves čas našega druženja prisotna pozitivna energija, ki je ni bilo mogoče zgrešiti. Prav njuna sproščenost je ‘kriva’ za nastanek še ene pristne poročne zgodbe, ki zagotovo še dolgo ne bo šla v pozabo.

Je pa seveda fotografiranje televizijske poroke ena od redkih priložnosti, ko sem kot poročni fotograf na sceni s številnimi kamerami (po občutku jih je tudi do šest naenkrat) in vso ostalo ekipo RTV Slovenija (oddaja Dobro jutro), pri čemer pa moram ves čas slediti svoji kreativnosti in rdeči niti zgodbe, ki jo želim ustvariti. Krasen ambient Postojnske jame, kjer se je vse skupaj odvijalo tokrat, pa je dodal samo piko na i še enemu lepemu poročnemu dnevu.

Lep dan je bil – Nini in Primožu bo zagotovo ostal v lepem spominu, meni pa tudi!

Naj ta slideshow in galerija oblikujeta trajen spomin na vse male čarobne trenutke in prijetne občutke poročnega dne!

Slideshow


Za kakovosten ogled filma priporočam “Full screen” način (ikona spodaj desno), “HD način” (HD: ON) in seveda zvočnike ali slušalke.

Galerija / GalleryJanez Kotar Photography

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top
f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o