Ana & Peter – televizijska poroka

Poroka med valovi in v družbi galebov

Le kaj je bolj romantičnega kot zaobljuba ljubezni na obali? Ko med valovanjem morja in v družbi galebov dahneš svoj da … Tisti da, ki nosi v sebi varnost, zaupanje in skupek vseh trenutkov, ki so oblikovali ljubezensko zgodbo.

Prav takšna se je pisala tisti lep pomladanski dan, ki je bil za Ano in Petra zagotovo nepozabna izkušnja. Lovljenje sončnih žarkov med belimi solinami, jadranje po mirnem morju in sprehod po starih mestnih ulicah, ki šepetajo zgodbe. Vse to je bila šele uvertura v čustven obred, ki se je odvijal v hotelu na portoroški obali, kjer ni manjkalo solz ganjenosti in pristne sreče. Seveda se je tudi zaključil tako, kot se spodobi – ob spremljavi znanih glasbenih obrazov, pa tudi kakšnega presenečenja.

Poročni dan se je odvijal v organizaciji ekipe RTV Slovenija s katero sodelujem že peto leto zapored. Dobra usklajenost vseh ključnih členov in pozitivna energija simpatičnega para je bila popolna kombinacija za odlično izpeljan dan. Lovljenje pristnih trenutkov med mladoporočencema, ki jih vedno znova oblikujem v celovito poročno zgodbo je bil spet svojevrsten izziv. A nikoli takšen, da ne bi mogel ujeti iskrivih pogledov, nežnih stiskov rok, solznih oči svatov in nenazadnje energije, ki jo lahko začutiš le ob pristni ljubezni.

Sicer pa poročne fotografije, ki imajo letošnjo sezono predznak morske poroke, govorijo same zase.

Video slideshow

Za kakovosten ogled filma priporočam “Full screen” način (puščice spodaj desno), “Full HD” način (1080pHD) in seveda zvočnike ali slušalke.

Galerija / GalleryJanez Kotar Photography

Share on FacebookTweet this PostPin Images to PinterestBack to Top
f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o