• Sodobna poročna, portretna in reportažna fotografija - brezčasni spomini, trenutki, iztrgani hitenju časa, vse misli in čustva delčka sekunde, ki je ostal zapisani na fotografiji, odnos portretiranca in fotografa, čarobnost narave, podobe, ki se rojevajo v nas,...

    Vse to je bistvo fotografije, vse to naloga fotografa, vse to s fotografijo podarjeno nam vsem!

Karin & Urban – televizijska poroka

Zaobljuba med zidovi večnosti V tihi dolini sv. Janeza Krstnika se je nekega sončnega popoldneva v večnost zapisalaPoglej celoten prispevek / View full post »

Ana & Peter – televizijska poroka

Poroka med valovi in v družbi galebov Le kaj je bolj romantičnega kot zaobljuba ljubezni na obali? Ko med valovanjemPoglej celoten prispevek / View full post »

Nina in Primož – televizijska poroka

Fotografiranje televizijske poroke je vedno prav posebno doživetje. Številna ekipa, kamere, luči in seveda mladoporoPoglej celoten prispevek / View full post »

Tamara & Klemen – tretja velika televizijska poroka

Tamara Kolarič in Klemen Bračko na tretji veliki televizijski poroki v organizaciji oddaje Dobro jutro RTV Slovenija.Poglej celoten prispevek / View full post »

Mogočna modrina / Mighty Blue Waters

Poplave v februarju 2014 – fotografirano iz zraka – Ljubljansko barje, Planinsko jezero in Cerkniško jezeroPoglej celoten prispevek / View full post »

Suzana & Danilo – velika televizijska poroka

Suzana Olić in Danilo Tanšek na veliki televizijski poroki v organizaciji oddaje Dobro jutro RTV Slovenija. Dan polnPoglej celoten prispevek / View full post »

Poroka v maskah

Zgodila se je – Poroka v maskah in perju – in to na prvo februarsko in deževno soboto. Ampak vreme nikogarPoglej celoten prispevek / View full post »

Televizijska poroka – Television Wedding

V soboto smo z ekipo RTV Slovenija soustvarili prvo televizijsko poroko, ki se je odvijala v Thermani Laško. SimpatičPoglej celoten prispevek / View full post »

Hrestač / The Nutcracker

Peter Iljič Čajkovski: HRESTAČ – BOŽIČNA ZGODBA SNG Opera in Balet Ljubljana Slideshow Za kakovosten ogledPoglej celoten prispevek / View full post »

Dvojni svet / Double World

Ni vedno prijetno, kar je lepo – fotografska zgodba poplav v jeseni 2010. It is not always pleasant what looksPoglej celoten prispevek / View full post »

Nevesta – poročna fotografija / Bride – Wedding Photography

Mesta, države in celine v poročni obleki – fotografije iz Benetk, Kanarskih otokov, Maroka, Egipta, Hrvaške inPoglej celoten prispevek / View full post »

Benetke v enem popoldnevu

Eno kratko popoldne za novo fotografsko zgodbo. Benetke – sanjsko mesto na vodi – zgolj prestopanje z letalaPoglej celoten prispevek / View full post »

Kanarski otoki – popotna fotografija

Dvotedensko postopanje po Kanarskih otokih – Lanzarote, Fuerteventura in La Graciosa. Fotografska reportaža jePoglej celoten prispevek / View full post »

Gilberto Gil

Gilberto Gil, eden najvplivnejših glasbenikov Brazilije se je v Križankah ponovno predstavil z novimi zvoki poletnePoglej celoten prispevek / View full post »

Domov in na izlet – družinska fotografija

Z Astonom, Saro in Denisom smo se srečali sprva na njihovem domu, potem pa še na obrežju Bohinskega jezera. Aston sePoglej celoten prispevek / View full post »

V pričakovanju – družinska fotografija

Lansko leto smo bili na njuni poroki, letos pa sta Teja in Tine v veselem pričakovanju prvega otroka. Izkoristili smoPoglej celoten prispevek / View full post »

f a c e b o o k
c o n t a c t   i n f o